Zbog Hrvata otkazan bokserski meč veka

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2024, 20:31

Zbog Hrvata otkazan bokserski "meč veka"

Mora će da se pričeka.

Tajson Fjuri morao je početkom prošlog meseca da odloži borbu protiv Oleksandra Usika za ujedinjenje teškaških titula u boksu. Fjuri je zaradio duboku posekotinu iznad oka na sparingu s hrvatskim teškašem Agronom Smakićijem i ne bi stigao da se oporavi za borbu koja je bila planirana za 17. februar. Stoga je dogovoren novi termin "meča veka", koji će se tako održati 18. maja.

Novu borbu dogovorio je i Smakići. Tačnije, znalo se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i ranije da će 20. aprila da nastupi na borilačkoj priredbi u Sloveniji, a sad se saznalo i ko će mu biti suparnik u njegovom trećem MMA nastupu.

Biće to poljski borac Patrik Dubiela, koji je kroz sedam dosadašnjih slobodnih borbi ostvario odnos od pet pobeda i dva poraza.

Smakići je dosad odradio dva MMA nastupa. Debitovao je krajem 2015. porazom od Džerona Milersa, odnosno diskvalifikacijom u borbi zbog nedozvoljenog poteza.

Drugi MMA meč imao je lane u novembru. Slavio je nokautom nakon pola minuta protiv Marija Jagatića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.