Zavesa je pala - Prelazni rok je ZAVRŠEN!

Izvor: Sportske.net, 01.Sep.2015, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zavesa je pala - Prelazni rok je ZAVRŠEN!

Letnja transfer pijaca je zatvorena za sve vodeće fudbalske lige u Evropi.

Za razliku od kontinentalnog dela Evrope, ostrvljani su imali dan više za transfer poslove, tačno u 18 je spuštena zavesa na prelazni rok.

Istina, ostavljen je prostor od dva sata tokom kojeg je bilo moguće okončati započete poslove, a koje je kočila potencijalna administracija i birokratija.

Dakle, u 20 sati je podvučena crta!

U medijima će tokom večeri >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pojavljivati informacije u vezi sa realizovanim poslovima, ali ne bi trebalo da bude većih iznenađenja i bombastičnih transfera, obzirom da su najveći klubovi i najveće sapunice već završene.

Tu se pre svega misli na Davida De Heu.

Real Madrid krivi Mančester Junajted, izdao je saopštenje u kome je do detalja objasnio kako su tekli pregovori koje je engleski klub 'sabotirao'. Španac je ostao u Junajtedu, pobednik čitave priče je Kejlor Navas koji će profitirati ove sezone.

Što se tiče Junajteda, oni su današnji dan finiširali dovođenjem nove devetke, koja je sjajnim marketingom, kakav je ponos i dika engleskog kluba, predstavljen kao bomba prelaznog roka. Marsijal je napadač koga porede sa Tijerijem Anrijem, danas je postao najskuplje plaćeni tinejdžer u svetu fudbala.

Poslovao je i Čelsi, šampion Engleske je doveo dva pojačanja u defanzivnoj liniji, jedno iz redinga je momentalno poslao na pozajmicu u isti klub.

Navijači su nezadovoljni ponašanjem Arsena Vengera, londonski tim nikoga nije doveo ni danas, niti tokom prelaznog roka. Dobro, nikog od igrača u polju, ekipu je pojačao golman Čeh.

Kada se sve sabe i oduzme, najskuplje plaćeni igrač u letnjem prelaznom roku postao je Kevin De Brujne, 55 miliona funti koliko je Siti isplatio Volfsburgu.

Najaktivniji klub na ostrvu tokom leta je bio Nots kaunti, kroz koji je prošlo i došlo čak 19 fudbalera. Kada je u pitanju Premijer Liga, ova titula pripada Votfordu, sa brojkom od 13 fudbalera.

Sportske.net su za vas iz minuta u minut i danas pratile promene i dešavanja na pijaci, a sve u vezi aktivnostima tokom poslednjeg dana prelaznog roka možete pročitati OVDE.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.