Zastrašujući snimak sa hokejaške utakmice! (video)

Izvor: Sportske.net, 20.Feb.2019, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zastrašujući snimak sa hokejaške utakmice! (video)

Ponekad može da bude veoma opasno gledati hokejaške utakmice.

Zaista zastrašujući snimak stiže iz Amerike, sa utakmice NHL lige između Blu Džaketsa i Tampa Bej Lajtininga.

Tamošnji sportski komentator Pjer Mekgvajer sa svog radnog mesta je pratio ovaj meč, ali u jednom trenutku se našao u velikoj opasnosti.

Kao što možete da vidite u prilogu, hokejaški pak je proleteo velikom brzinom baš ispred njegove glave i bukvalno su ga centimetar-dva delili >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << od ozbiljnog problema...

Nije ovo prvi takav slučaj, bilo je i nekih tragičinih zbog čega su između hokejaškog terena i tribina postavljene zaštitne mreže koje takođe možete da vidite na snimku, ali ispod njih postoji određeni slobodan prostor, gde je ovoga puta pak proleteo i ugrozio komentatora.

-

Pierre McGuire had a brush with certain death pic.twitter.com/ZLChnv3JyY

— Alex Fitzpatrick (@AlexJamesFitz) February 19, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.