Zašto se Klop osetio usamljenim?

Izvor: Sportske.net, 09.Nov.2015, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto se Klop osetio usamljenim?

Trener Liverpula imao je interesantno izlaganje pred novinarima nakon poraza koji je njegov tim pretrpeo od Kristal Palasa. Nemac je poručio da se "osetio usamljenim" a evo o čemu se zapravo radi.

Fudbaleri Liverpula pretrpeli su treći ovosezonski poraz u Premijer ligi, a prvi od kada je ekipu od Brendana Rodžersa preuzeo Jirgen Klop.

Harizmatični Nemac vratio je veru navijačima "Crvenih" ali je posle nedeljnog poraza od Kristal Palasa pomalo bio razočaran postupkom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << onih koji su uživo pratili duel na "Enfildu".

"U 82. minutu utakmica je bila gotova. Okrenuo sam se i osetio usamljenim na trenutak, ali me to nije razočaralo. Mi smo odgovorni kada publika napušta stadion pre poslednjeg zvižduka" kazao je Klop.

Navijači Liverpula u velikoj meri su počeli da napuštaju tribine "Enfild Rouda" u momentu kada je Skot Dan postigao drugi gol za Kristal Palas u 82. minutu meča.

"Od 82. do 94. minuta moguće je postići osam golova ukoliko ekipa to želi, samo je potrebno izboriti se za njih. To je ono što smo morali da uradimo a nismo. Mi smo ti koji odlučuju kada je gotovo" dodao je Klop.

Bivšem treneru Borusije današnji duel sa Kristal Palasom bio je sedmi na klupi Liverpula a do danas su "Redsi" imali skor 3-3-0 pod vođstvom Jirgena Klopa.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Klopova prva ozbiljna zamerka navijačima Liverpula: Što idete sa stadiona u 82. minutu? Mogli smo da damo još osam golova

Izvor: MozzartSport.com, 09.Nov.2015

Novi trener Crvenih nije navikao da mu publika okreće leća, kaže da se osetio usamljenim..Morate da se menjate, od onih koji sumnjaju u one koji veruju. Tako je pre mesec dana Jirgen Klop upozorio navijače Liverpula da bi trebalo da za 180 stepeni okrenu ploču, ali su umesto toga pojedinci okrenuli...

Nastavak na MozzartSport.com...

LJUT NA NAVIJAČE Klop: Zašto izlazite sa stadiona u 82. minutu?

Izvor: Blic, 09.Nov.2015

Toliko su ga čekali, ali.. Svenule su prve varnice između navijača Liverpula i Jirgena Klopa. Posle poraza njegove ekipe od Kristal Palasa (2:1), Nemac je imao primedbu na postupak navijača “crvenih”..."Primili smo gol u 82. minutu. Zajedno sa nadoknadom do kraja je ostalo 12 minuta, a ja sam...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.