Zašto Mesi ne potpisuje novi ugovor?

Izvor: Mondo, 02.Sep.2017, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto Mesi ne potpisuje novi ugovor?

Najbolji fudbaler u istoriji Barselone i dalje je na godinu dana od isteka ugovora. Iz kluba uveravaju da je to samo formalnost.

Argentinski fudbaler Lionel Mesi uskoro bi trebalo da produži ugovor s Barselonom, preneli su danas španski mediji, ali se to još uvek nije desilo uprkos čvrstim uveravanjima rukovodstva slavnog kluba koji se nije proslavio u ovom prelaznom roku.

"Ostao je samo protokol, nema problema. Želimo da svima koji brinu pošaljemo poruku >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da za tim nema potrebe", rekao je direktor kluba Albert Soler.

Mesiju, najboljem fudbaleru u istoriji Barselone, ugovor ističe na leto 2018. godine, a novi će važiti do 2021, ukoliko ga potpiše, dok bi u suprotnom kao slobodan igrač napustio "Kamp Nou" kada ovaj istekne već 1. jula naredne godine.

Mesi je nedavno napunio 30 godina i celu profesionalnu karijeru proveo je u Barseloni, u koju je došao kao tinejdžer.

Barselona je na udaru javnosti i navijača jer ugovor sa Mesijem još nije potpisan, a zbog slučaja sa Nejmarom, koji je otišao u Pari Sen Žermen za rekordnih 222 miliona evra, a i danas je rukovodstvo u prvom planu pošto se priča o neuspešnom "dilu" za Kutinja.

Iz Barselone su poručili da je Liverpul za Kutinja tražio 200 miliona evra, što je Barselona odbila da ponudi, da bi "redsi" demantovali tu informaciju... Neko ne govori istinu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.