Zaštitite Luku Jovića, on je dobar, pošten, častan momak!

Izvor: Sportske.net, 12.Apr.2020, 23:48

''Zaštitite Luku Jovića, on je dobar, pošten, častan momak''!

Fudbaler Reala može da bude ponosan posle ovih reči koje su izgovorene uživo u TV programu.

Kraj gostovanja Marka Pantelića na TV Prva, u emisiji posvećenoj borbi sa koronavirusom, obeležilo je i pitanje voditeljke Jovane Joksimović o ''slučaju Luka Jović''.

Podsetimo, Jović je prošlog meseca kažnjen zbog kršenja pravila karantina po dolasku iz Madrida.

Ipak, Pantelić smatra da je u medijima sve to preuveličano.

''Malo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je napravljen veliki pritisak na Luku, on jeste došao privatnim avionom ovde, napravio grešku parkiranja, ali on je izuzetno častan i pošten i on će tu kaznu i platiti. Nije on napravio nešto što je za kućni pritvor, ili da ide kod sudije za prekršaje, imao je novčanu kaznu koju će platiti'', objasnio je Marko Pantelić, potpredsednik FSS.

Potom je usledila i Pantelićeva molba novinarima.

''Apelovao bih i na novinare. Stavljaju ga na stub srama nekoliko meseci. On je fudbaler naše zemlje. Desilo se sada šta se desilo, ali on ima 22-23 godine, znači molim vas, on treba da igra još deset godina za našu reprezentaciju.







Ne možete da igrača stavljate u nebesa do pre godinu dana, a sad sve protiv njega... Apelovao bih zato, dajte malo, to su naši igrači, Luka je dobar, pošten, častan momak, strašan fudbaler.







I kad mu ne ide mediji treba da stanu u zaštitu Luki Joviću, a ne da kažu Luka je izvan Reala, rekla Marka ovo, rekla Marka ono, šta nas briga šta je rekla Marka, za nas je Luka Jović jedan jedini u Realu, najbolji.





Ko god napravi grešku, on mora da snosi posledice, ali mediji dižu još veću hajku u odnosu na to'', zaključio je Pantelić.

-

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.