Zasađene sadnice jasena u čast srpskih sportista

Izvor: Studio B, 17.Maj.2013, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zasađene sadnice jasena u čast srpskih sportista

Sadnice jasena u čast uspeha srpskih sportista Milice Mandić, Asmira Kolašinca, Ivane Maksimović i Andrije Zlatića zasađene su danas u Parku šampiona Zavoda za sport Srbije na Košutnjaku.

Direktor Zavoda Jasminko Pozderac čestitao je sportistima na svim uspesima i poželeo im sjajne rezutlate i u nastavku karijere.

"Čestitam svim sportistima na uspesima i želim im što bolje zdravlje, a rezultati će sami doći. Nastavljamo tradiciju pošumljavanja parka šampiona >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << stablima koji će da budu trajan trag u našim životima", kazao je Pozderac.

Ministarka omladine i sporta Alisa Marić pozdravila je ovu akciju kao lepu ideju i nastavak tradicije koja će ubuduće podsećati na uspehe srpskih sportista.

"Ove sadnice podsećaće na veliki rezultate. Kao što drvo, koje je simbol zdravlja, oplemenjuje prostor, tako i sporet oplemenjuje ljude", rekla je Marićeva i dodala da je ova ideja potvrda da se veliki rezultati nikada neće zaboraviti.

Olimpijska šampionka u tekvondou Milica Mandić ocenila je da je ovaj događaja pokazao kako se ceni rad i trud sportista.

"Ovo je potvrda da naš rad i trud neće biti zaboravljeni", rekla je Mandićeva.

Evropski šampion u dvorani u bacanju kugle Asmir Kolašinac kazao je da je ovo poseban trenutak u njegovom životu jer stablo jasena simbolizuje večno trajanje u sportu.

"Ovo je prvi put da sam nešto zasadio u životu, počastvovan sam što sam to uradio ovde. Nadam se da ću ostaviti još veći trag u srpskom sportu i da će ovo drvo izrasti veliko kao ja", našalio se Kolašinac.

Selektor reprezentacije Srbije u streljaštvu Goran Maksimović, koji je zasadio jasen umesto svoje ćerke Ivane i Andrije Zlatića, poručio je da će ovaj gest biti još veći podsticaj sportistima da nastave da postižu vrhunske rezultate. 

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Šampioni dobili jasenove u Košutnjaku

Izvor: DobreVesti.rs, 17.Maj.2013

 . BEOGRAD, 17. maj (Info centar).- Alisa Marić ministar omladine i sporta prisustvovala je svečanom činu sadnje jasena u čast uspeha srpskih sportista, u „Parku šampiona“ Zavoda za sport i medicinu sporta u Košutnjaku. . . Sadnice su posadili olimpijska šampionka Milica Mandić i šampion...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.