Zar se tako ponaša zamenik kapitena Ajaksa?

Izvor: Press, 13.Feb.2017, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zar se tako ponaša zamenik kapitena Ajaksa?

Utakmica između Ajaksa i Sparte donela je očekivani trijumf "kopljanika", ali je senku na pobedu bacio defanzivac domaćeg kluba.
foto: novosti.rs
Utakmica između Ajaksa i Sparte donela je očekivani trijumf "kopljanika" (2:0), ali je senku na pobedu bacio defanzivac domaćeg kluba.
Džoel Feltman je napravio potez o kome se posle meča više govori nego o trijumfu Ajaksa, a da nevolja >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << bude veća radi se o zameniku kapitena amsterdamske ekipe i holandskom reprezentativcu. Ujednom napadu Bernard Traore je ostao da leži posle sudara sa protivničkim igračemlopta je došla do Feltmana, koji je pokazao rivalima da stanu, jer Traore leži, a kada su se oni zaustavili - on je krenuo u prodor ka golu i centrirao!
Ajaks nije postigao gol iz ove akcije, ali i pored toga Feltman zaslužuje osudu zbog ovakvog poteza koji ne priliči fudbaleru višestrukog prvaka Evrope.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.