Zar će stvarno pustiti 53-godišnjeg Tajsona u ring?!

Izvor: Sportske.net, 13.Maj.2020, 23:24

Zar će stvarno pustiti 53-godišnjeg Tajsona u ring?!

Bokserski promoter Edi Hern rekao je danas da smatra da je "pomalo neodgovorno" pustiti 53-godišnjeg Majka Tajsona u ring.

Nekadašnji svetski prvak u teškoj kategoriji Majk Tajson najavio je povratak u ring u humanitarne svrhe.

Hern je priznao da su mu se obraćali za promociju borbe, ali se i pita hoće li njegov povratak u ring biti etički.

"Voleo bih da ga vidim, ali smatram da je pomalo neodgovorno pustiti 53-godišnju legendu u ring" >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << , rekao je Hern za britanske medije.

"Postoji linija - i ja sam je prešao nekoliko puta - između integriteta sporta i zabave koja isporučuje brojeve. Naš posao je da isporučimo brojke emiterima, ali moramo se držati što bliže pravoj strani", dodao je on.

Još jedan bivši prvak u teškoj kategoriji, Ivander Holifild je takodje najavio da će se vratiti u ring sa 57 godina.

"Legende gledaju kako drugi bokseri zarađuju za borbe za koje smatraju da su beznačajne. Tajson ne razmišlja o tome da želi da se vrati i doda to svojoj zaostavšini. Razmišlja - koliko mogu da dobijem. A odgovor je prilično mnogo novca", rekao je Hern.

-

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

"Neodgovorno je pustiti 53-godišnju legendu u ring"

Izvor: B92, 14.Maj.2020, 12:02

Bokserski promoter Edi Hern rekao je da smatra da je "pomalo neodgovorno" pustiti 53-godišnjeg Majka Tajsona u ring...Nekadašnji svetski prvak u teškoj kategoriji Majk Tajson najavio je povratak u ring u humanitarne svrhe...Hern je priznao da su mu se obraćali za promociju borbe, ali se i pita hoće...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.