Zapaljena loža Ostoje Mijailovića! VIDEO

Izvor: B92, 20.Feb.2022, 23:57

Zapaljena loža Ostoje Mijailovića! VIDEO

U završnici finala Kupa Radivoja Koraća došlo je do incidenta u loži u kojoj se nalazio predsednik Partizana Ostoja Mijailović.

Popularni "grobari" su zapalili baklju, a potom i jedan deo navijačke opreme, koji je upao pravo u ložu na metar od mesta gde je sedeo prvi čovek crno-belih.

On je odmah pobegao sa tog mesta i više se nije vratio, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a u ložu su brzo ušli vatrogasci.

Situacija je brzo smirena i vatra lokalizovana.

Inače, Zvezda je osvojila Kup Radivoja Koraća pobedom nad Partizanom rezultatom 85:68.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

NEVERICA U NIŠU: Zapaljena loža u kojoj se nalazio Ostoja Mijailović! Požar brzo lokalizovan

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2022, 00:16

Ružno...KK Partizan i KK Crvena zvezda odigrali su finale Kupa Radivoja Koraća, a slavila je ekipa u crveno-belom rezultatom 85:68...U završnici finala došlo je do incidenta u loži u kojoj se nalazio predsednik Partizana Ostoja Mijailović...Navijači su zapalili baklju, a potom i jedan deo navijačke...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.