Zapalio se internet, Pešić hteo da se obračuna sa igračem Reala! (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Nov.2018, 21:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Zapalio" se internet, Pešić hteo da se obračuna sa igračem Reala! (video)

Svetislav Pešić nije mogao da trpi košarkaša Real Madrida.

Tokom prvog poluvremena je očigledno bilo provokacija od strane Fakunda Kampaca prema Svetislavu Pešiću, koji je na kraju prvog dela želeo da se obračuna sa njim.

Pogledajte naredni video, kruži internetom velikom brzinom, na kraju je fizički sukob zaustavljen u poslednjim trenucima.

Gustavo Ajon i Rudi Fernandez su na kraju zaustavili Pešića i Kampaca da naprave još ružniju scenu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

"Poštujem ja Kampaca, jedan je od najboljih igrača lige, ali služi se lukavstvom i trikovima", rekao je Pešić za špansku televiziju pred početak drugog dela igre.

Las emociones, a flor de piel. ¡Esto es más que un partido, es el Clásico! #LigaEndesa

🎥 En directo por @vamos pic.twitter.com/a7wXn5o26H

— Liga Endesa (@ACBCOM) November 25, 2018

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.