Zanimljiv dribling Viktora Mozesa (video)

Izvor: Sportske.net, 14.Sep.2015, 23:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zanimljiv dribling Viktora Mozesa (video)

Jedan od najboljih fudbalera vest Hema večeras u meču sa Njukaslom bio je Viktor Mozes, evo njegovog najlepšeg poteza večeras.

Vest Hem je danas lako savladao Njukasl sa 2:0, došao do treće pobede u novoj sezoni Premijer lige, a oba gola je postigao Dimitri Paje, igrač ove utakmice.

Pored njega, možda i najzaslužniji za novi trijumf ekipe Slavena Bilića jeste Viktor Mozes, momak koji je na pozajmici iz Čelsija, i koji je i danas pokazao da se radi o veoma kvalitetnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << fudbaleru.

Mozes je jedan od "krivaca" za drugi gol Vest Hema pošto je sam sebi izborio poziciju za šut, a nakon što je pogodio stativu na loptu je natrčao Paje i postigao svoj drugi gol.

Ipak, jedan potez je oduševio danas.

Obratite pažnju...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.