Zamena za Sanča stiže sa Stamford Bridža? (video)

Izvor: Sportske.net, 12.Maj.2020, 11:02

Zamena za Sanča stiže sa "Stamford Bridža"? (video)

Još jedan engleski talenat pred Bundesligom.

Džejdon Sančo je velika želja premijerligaša.

Za odlično krilo Borusije se interesuju gotovi svi giganti sa Ostrva. Junajted, Siti, Čelsi prate razvoj situacije, ali ni "milioneri" ne sede skrštenih ruku.

Nemački klub se sprema za 'živote posle Sanča', jasno je da će imati i dosta novca za adekvatnu izmenu. A možda i pokušaju već oprobanu metodu.

Bundesligaš bi mogao da krene po Čarlija >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Vebstera, akademca Čelsija kojeg već naziavju novim Sančom. Tinejdžer ima svega šesnaest godina, u sedamnaestoj bi trebao da potpiše prvi profesionalni ugovor.

"Plavci" su navodno sigurni u uspešnu saradnju, ali "milioneri" prate situaciju. Mladi Englezi i Bundesliga su se pokazali kao uspešna kombinacija.

 

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.