Zamena za Kjelinija stiže iz Francuske? (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Jun.2019, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zamena za Kjelinija stiže iz Francuske? (video)

Juventus kuje planove za post BBC eru.

"Stara dama" je uvek bazirala svoju snagu na odbrani, proteklih decenija smo imali dosta velikih imena u defanzivnom bedemu Juventusa, ali verovatno da će navijačima italijanskog šampiona dugo ostati u sećanju trio koji su činili Barzalji, Bonući i Kjelini.

Barzalji je po kraju sezone obesio svoje kopačke o klin, Đorđe je izjavio da će igrati još godinu-dve, videćemo koliko će Bonući potrajati u svom povratku u Torinu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Prema nekim napisima već je regrutovan Romero iz Đenove, danas L'Ekip prenosi da je Juventus u transfer pregovorima sa vicešampionom Francuske, Lilom, oko mladog štopera Gabrijela!

Po pisanju francuskih novina prva ponuda od 22 miliona evra je odbijena za levonogog štopera koji se probio u prvi tim tokom drugog dela sezone. Brazilac je pojačao Francuze pre dve godine, do ove sezone je nastupao na pozajmicama u zagrebačkom Dinamu i Troji.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.