Žalbe Srbije i Albanije stigle u Lozanu

Izvor: Mondo, 08.Jan.2015, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žalbe Srbije i Albanije stigle u Lozanu

Međunarodni sud za arbitražu u sportu u Lozani (CAS) potvrdio je. četvrtak da je registrovao žalbe Fudbalskih saveza Srbije i Albanije

Foto: AP Photo/Darko Vojinovic

Dva saveza su se žalila na odluku Evropske fudbalske unije (UEFA) da ih kazni zbog incidenata na meču u Beogradu 14. oktobra, u okviru kvalifikacija za prvenstvo Evrope.

CAS je istovremeno saopštio da nije određen datum razmatranja žalbi dva nacionalna saveza.

UEFA je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kaznila Srbiju sa dve utakmice igranja bez prisustva publike na domaćem terenu i novčano sa 100.000 evra, ali joj je dodelila pobedu u prekinutoj utakmici, i istovremeno joj oduzela tri boda zbog incidentnog ponašanja navijača.

Albanija je takođe kažnjena novčano sa 100.000 evra.

Meč u Beogradu 14. oktobra prekinut je pred kraj poluvremena pri rezultatu 1:1, kada se iznad stadiona pojavio dron sa zastavom takozvane Velike Albanije, nakon čega su usledili incidenti, kada je grupa navijača Srbije utrčala na teren.

Na tabeli grupe I kvalifikacija Srbija trenutno ima samo jedan bod, a narednu utakmicu igra 29. marta u Lisabonu protiv Portugalije.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

U Lozani ne znaju kad će razmatrati žalbe Srbije i Albanije!

Izvor: Telegraf.rs, 08.Jan.2015

Dopisi iz FSS i FSA su stigle u Međunarodni sud za arbitražu u sportu..Međunarodni sud za arbitražu u sportu (CAS) potvrdio je da je registrovao žalbe Fudbalskih saveza Srbije i Albanije na odluku Evropske fudbalske unije (UEFA) da ih kazni zbog incidenata na meču u Beogradu 14. oktobra, u okviru...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.