Žal za Mundijalom, ali i ponos zbog igre

Izvor: RTS, 11.Sep.2013, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žal za Mundijalom, ali i ponos zbog igre

Reprezentativci Srbije Branislav Ivanović i Aleksandar Kolarov tužni što se nismo plasirali na SP, ali i zadovoljni zbog napretka u igri nacionalnog tima. "Rekao sam već nekoliko puta, i iskreno to mislim, ekipa sazreva, igramo sve bolje i sigurnije. Pouke moraju da se izvuku i iskoriste u budućnosti", rekao je kapiten Ivanović.

Reprezentativci Srbije Branislav Ivanović i Aleksandar Kolarov ističu da im je žao što nisu uspeli da se plasiraju na Svetsko prvenstvo, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ali da ih hrabri to što je ekipa sazrela i što igra sve bolje. Filip Đuričić nije zadovoljan kako je igrao u utakmicama protiv Hrvatske i Velsa.

Kapiten naše reprezentacije Branislav Ivanović rekao je da je, u utakmici s Velsom, Srbija mogla mnogo više da izgubi nego da dobije.

"Zbog toga je bilo veoma važno da 'odgovorimo trenutku', pre svega na psihološkom planu. Uspeli smo i srećan sam zbog toga. Rekao sam već nekoliko puta, a to iskreno mislim, ekipa sazreva, igramo sve bolje i sigurnije. Samo treba da ostanemo mudri. Nikuda ne smemo da letimo. Bolno iskustvo je iza nas, želeli smo da idemo na Svetsko prvenstvo, ali pouke moraju da se izvuku i iskoriste u budućnosti", rekao je Ivanović.

Fudbaler Mančester sitija Aleksandar Kolarov kazao je da Vels "leži" Srbiji.

"Protiv njih je u obe utakmice sve išlo kako treba. Bilo bi bolje da smo nekako rasporedili ovih devet golova koje smo dali Velsu. Pomislio sam, po ko zna koji put, koliko nas košta to što nismo pobedili reprezentacije od kojih smo sigurno bolji, Škotsku i Makedoniju. S tim bodovima sve bi bilo drugačije. Iskreno, žao mi je što ne idemo u Brazil, ali hrabri me ovo što u poslednje vreme pružamo", rekao je Kolarov.

Filip Đuričić je rekao da nije zadovoljan kako je odigrao u poslednje dve utakmice, protiv Velsa i Hrvatske.

"Bio sam u kontraritmu, potpuno. Iznenadio me je striktni čuvar u utakmici protiv Hrvatske, moram da priznam. To su za mene neke nove stvari. Uz sve to, u klubu nije situacija kakvu sam očekivao, pa sam tek u Kardifu, prvi put posle četiri meseca, odigrao svih 90. minuta. Sve to ostavlja trag, ali nastavljam da radim i da se borim. I u klubu i u reprezentaciji", kazao je Đuričić.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Bane i Kolarov veruju u tim, Marković srećan zbog gola, Đuričić nezadovoljan

Izvor: Blic, 11.Sep.2013

Fudbaleri Srbije zadovoljni su pobedom nad Velsom od 3:0 u Kardifu u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, kapiten Branislav Ivanović i Aleksandar Kolarov smatraju da pouke moraju da se izvuku za budućnost, a mladi Lazar Marković srećan je zbog postignutog pogotka. Samo Filip Đuričić je nezadovoljan...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.