Zakucavanje ovog klinca VEOMA podseća na Džordanova /VIDEO/

Izvor: Blic, 02.Jan.2015, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zakucavanje ovog klinca VEOMA podseća na Džordanova /VIDEO/

Mladi američki košarkaš Majkl Porter Džunior postao je hit na društvenim mrežama zbog zakucavanja kojim podseća na jednog poznatijeg Majkla - Džordana.

Porter Džunior nastupa za katoličku srednju školu „Otac Tolton” iz Misurija i ima 16 godina. Za njega je san mnogih srednjoškolaca da zakucaju na koš suviše lagan, 203 santimetara visoki košarkaš može to da uradi sa linije za slobodno bacanje.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(VIDEO) Zakucavanje ovog klinca veoma podsjeća na Džordanova

Izvor: BanjalukaLive.com, 02.Jan.2015

Mladi američki košarkaš Majkl Porter Džunior postao je hit na društvenim mrežama zbog zakucavanja kojim podsjeća na jednog poznatijeg Majkla - Džordana. Porter Džunior nastupa za katoličku srednju školu „Otac Tolton" iz Misurija i ima 16 godina. Za njega je san mnogih srednjoškolaca da...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.