Izvor: Piplmetar.rs, 02.Jan.2024, 15:31

Žakelj posle Zadra: „Jako nam je trebala pobeda“

Trener košarkaša Budućnosti Andrej Žakelj istakao je da je pobeda protiv Zadra u 13. kolu AdmiralBet ABA lige došla u pravom trenutku. 
„Jako nam je trebala pobeda, jer smo u situaciji koja nije najbolja. Mučimo se, nismo dovoljno opušteni i pravimo mnogo grešaka. Na momente igramo vrlo dobro, na momente potpuno padnemo. Cil je bio da stignemo do pobede i ostvarili smo ga. Nadam se da će u peridu koji sledi, sve izgledati bolje i lakše“, rekao je trener Budućnosti. >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs <<
Osvrnuo se i na samu utakmicu. 
„Bilo je mnogo promašaja za tri poena i bacanja, što dugo nisam video. Teško je igrati u Zadru, protiv ekipe koja je odlično vođena i koja igra veoma dobro pred svojom publikom. Zadovoljan sam trijumfom, sve ostalo mora da bude bolje”, zaključio je Žakelj. 
U narednoj rundi AdmiralBet ABA lige, Budućnost igra protiv Mornara na svom parketu, dok će Zadar ugostiti ekipu Studentskog centra. Ovi mečevi su na p

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.