Zakarić: Stigao sam u najveći klub na ovim prostorima

Izvor: BKTV News, 03.Avg.2018, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zakarić: Stigao sam u najveći klub na ovim prostorima

Goran Zakarić promovisan je danas u novo pojačanje Partizana. Reprezentativac Bosne i Hercegovine u Humsku je stigao iz Željezničara, a sa crno-belima je potpisao trogodišnji ugovor.

"Najsrećniji sam čovek na svetu. Iza mene je teških mesec i po, ali uspeo sam sve da prebroidim i stignem u klub. Imao sam i druge ponude, ali Partizan se ne odbija. Želeo sam samo u crno-bele redove. Svi znamo da je >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Partizan najveci klub na ovim prostorima, sa najboljim navijacima. Jedva cekam da osetim atmosferu u klubu. Zahvaljujem se ljudima u klubu koji su bili strpljivi, nadam se da cu pomoci timu", rekao je 25-godišnji krilni fudbaler.

Zadovoljstvo nije skrivao ni sportski direktor Ivica Ilijev.

"Danas turbulentan dan, Đukić je otišao, ali je bitnije da je Zakarić došao. Saradnja je dogovorena na obostrano zadovoljstvo. Goran je bio spreman da rizikuje šest meseci karijere, sve je učinio da postane igrač Partizana. Želim mu dobrodošlicu i nadam se da ćemo imati razloga da se zajedno radujemo."

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.