Zagreb na nogama, loši dečaci na Maksimiru!

Izvor: Mondo, 12.Jul.2015, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zagreb na nogama, "loši dečaci" na Maksimiru!

Biće fešte na Maksimiru, a možda i nereda - stižu "loši dečaci".

Bad Blue Boys corteo before the derby Dinamo Zagreb v Hajduk Split tonight pic.twitter.com/zt4wnaCY33

— When Sunday Comes (@WSCsm) July 12, 2015

Dinamo će protiv Hajduka u velikom hrvatskom derbiju (nedelja 19 sati) imati podršku najvatrenijih navijača.

Posle ko zna koliko vremena...

Večiti rat između dela najvatrenijih navijača Dinama iz Zagreba i Zdravka >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Mamića izgleda da je završen. Čelnik "modrih" nalazi se u istražnom zatvoru zbog sumnji da je zloubotrebio položaj i oštetio državu. S njim iza rešetaka je i Zoran Mamić, Zdravkov rođeni brat i trener šampiona Hrvatske.

To je bio dovoljan povod za Bad Blue Boyse, navijačku grupu koja podržava Dinamo, da prekine višegodišnji bojkot utakmica svog kluba, zbog čega maksimirski stadion već duže vreme na utakmicama "modrih" deluje sablasno, i da organizovano krene na veliki derbi protiv Hajduka.

Navijači Dinama su se, prema izveštajima medija iz komšiluka, od ranih jutarnjih sati skupljali na ulicama Zagreba, a onda su organizovano krenuli prema stadionu.

Postoje indicije da bi na stadionu moglo da dođe i do navijačkog sukoba. Naime, utakmicu će gledati i navijači Dinama koji podržavaju Mamića, a oni su u vrlo lošim odnosima sa klupskim neistomišljenicima.



Izvor: YouTube

Fudbalski spektakl u Zagrebu uveličaće i splitska Torcida koja je još ranije najavila masovni dolazak u glavni grad.



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.