Za kraj 13. kola, svrakama ne prija Birmingem (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Nov.2019, 01:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za kraj 13. kola, "svrakama" ne prija Birmingem (video)

Poraz Njukasla u Birmingemu od Aston Vile.

Pobeda Aston Vile u poslednjem meču 13. kola Premijer lige i to rezultatom 2:0.

Oba gola smo videli u prvom poluvremenu.

Igrao se 32. minut kada smo videli prvi gol. Hurihejn je izveo slobodan udarac levom nogom sa leve strane, donekle neprirodna pozicija za levonogog fudbalera, ali je uspeo da iznenadi golmana Njukasla i da donese svom timu prednost od jednog gola.

Slična situacija samo tri minuta kasnije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Ponovo faul na ivici kaznenog prostora, ponovo sa leve strane, ovoga puta centaršut Hurihejna i to veoma oštar, a na pravom mestu se našao Anvar El-Gazi koji sa par metara šalje loptu u mrežu.

U drugom poluvremenu po par šansi na obe strane, ali su Hiton i Dubravka odlično branili udarce protivničkih napadača.

Aston Vili ova pobeda znači mnogo u borbi za opstanak, ali i zbog prekida serije od tri uzastopna poraza. Sa druge strane, Njukasl ostaje na 15 bodova i ostaje bod iznad Aston Vile.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

LŠ - Totenhem za Zvezdinu nadu, PSŽ preživeo Madrid, Juve slavi Dibalu! (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Nov.2019, 00:04

Odigrani su večerašnji susreti petog kola elitnog takmičenja...Uspela Murinjo terapija nad "pevcima", "bjankoneri" overili plasman u narednu rundu, PSŽ u dva minuta dva gola za remi na "Bernabeu"...Grupa A..Real Madrid - PSŽ 2:2..Madriđani su dosta bolje otvorili utakmicu, na samom početku su...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.