Za koga navija Boaći u finalu Kupa afričkih nacija?

Izvor: B92, 18.Jul.2019, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za koga navija Boaći u finalu Kupa afričkih nacija?

Kupa afričkih nacija ulazi u završnu fazu, a tim povodom fudbaler Crvene zvezde Ričmond Boaći je razgovarao sa Milošem Milićevićem, komentatorom TV Arena sport.

U finalu KAN u petak od 21.00 u Kairu se sastaju selekcije Senegala i Alžira.

Povremeni reprezentativac Gane ističe da je očekivao ovakav epilog KAN.

"Očekivao sam ovakvo finale jer su i jedni i drugi igrali dobar fudbal. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Svidelo mi se i kako je Mane igrao za ekipu, odnosno kako je Marez uspeo da se nametne kao lider. Nadao sam se da će Gana doći do finala, ali nažalost nismo uspeli. Senegal i Alžir su zaslužili da igraju finale", kaže Boaći i dodaje da će u finalu navijati za Senegal.

Napadač Crvene zvezde ističe da je turnir bio izuzetno zanimljiv i da su se dogodila mnoga iznenađenja.

"Bilo je mnogo iznenađenja, kao što su Madagaskar, Benin... Niko nije mogao da očekuje da će Gana igrati nerešeno sa Beninom. Fudbal je danas takav da ima dosta iznenađenja", kaže Boaći.

Boaći je na kraju razgovora rekao da je mnogo više očekivao od nastupa njegove zemlje, ali i Salahovog Egipta, koji je domaćin turnira.

"Očekivao sam više od moje selekcije, jer imamo odlične igrače. Fudbal je nekad takav, ne bude uvek onako kako si zamislio. Vratili smo se kući da uradimo domaći i da se vratimo bolji sledeći put. I od Egipta sam očekivao da naprave nešto više, ali u fudbalu ne zavisi sve od jednog igrača. Vratiće se i Egipat bolji sledeći put", zaključio je Boaći.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

KUP AFRIČKIH NACIJA SAMO NA TV ARENA SPORT: Boaći OTKRIO za koga navija u meču Senegal - Alžir!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2019

Spektakl zakazan u petak (21)...Takmičenje na Kupu Afričkih nacija ulazi u završnu fazu. U finalu snage će odmeriti Senegal i Alžir, a napadač Crvene zvezde Ričmond Boaći pomno prati dešavanja na turniru, gde je imao priliku da učestvuje sa selekcijom Gane...Povremeni član nacionalne selekcije...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.