Za dobrodošlicu u Istanbulu – pesnica u glavu! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 22.Okt.2014, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za dobrodošlicu u Istanbulu – pesnica u glavu! (VIDEO)

Navijači Borusije iz Dortmunda se proveli kao bosi po trnju u Istanbulu

Dolazak u Istanbul dan pre meča – greška koju navijači Borusije iz Dortmunda sebi nisu smeli da dopuste. Neki od njih su to učinili i proveli se kao bosi po trnju…

To potvrđuje i snimak iz jedne ulice, gde pristalica Milionera obučena u klupska obeležja nailazi na grupu napadački nastrojenih navijača Galatasaraja.

Navijač Dortmunda se hrabro suprostavio povećoj grupi pristalica >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << domaćeg kluba, ali je onda shvatio da tu nema šta da traži pa je pobegao, kako posledice po njega možda ne bi bile pogubne…

Borusija iz Dortmunda je takođe zvanično potvridla da su njeni navijači napadnuti u Turskoj.

Dve manje grupe su napadnute, dvojici naših navijača je bilo potrebno ambulantno lečenje. Policija je uhapsila veliki broj prestupnika i oduzela nož i gvozdenu šipku, rekao je direktor za medije nemačkog kluba Saša Filige.

(FOTO: Screen shot)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.