Za deset trka sam prošao nečijih deset godina

Izvor: B92, 11.Avg.2022, 13:02

"Za deset trka sam prošao nečijih deset godina"

Kineski vozač Alfa Romea u Formuli 1 Gvanju Džou govorio je o svojoj prvoj sezoni u kojoj je iskusio "milion" problema.

Gvanju Džou je prvi kineski vozač u istoriji Formule 1 i u svojoj "ruki godini" ima 5 osvojenih poena.

Osim toga, Džou će ostati upamćen po tome što je uspeo da pobedi smrt na Silverstonu kada mu se bolid prevrnuo i on naglavačke klizio po pisti, a potom uleteo u zaštitnu ogradu.

"Kada se pogleda šta sam sve uradio ove godine >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bićete impresionirani koliko sam napredovao od Bahreina do danas. Za deset trka sam prošao nečijih deset godina. Imao sam problema sa bolidom i par odustajanja, ali sve je to deo ovog sporta. Da nije bilo tih odustajanja, definitivno bismo imali nekoliko poena više, ali sve u svemu zadovoljan sam svime što je učinjeno i radujem se narednim izazovima", rekao je Džou.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.