Za čistije i zelenije škole u Vojvodini

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Okt.2016, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za čistije i zelenije škole u Vojvodini

Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice otvorio je Javni poziv za učešće u programu "Za čistije i zelenije škole u Vojvodini" za školsku 2016/17.

Pravo učešća imaju sve predškolske ustanove, osnovne i srednje škole (uključujući i muzičke, baletske, umetničke, škole za decu sa smetnjama u razvoju i škole za obrazovanje odraslih) sa sedištem na teritoriji Vojvodine.

Cilj programa "Za čistije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i zelenije škole" je podizanje nivoa svesti i lične odgovornosti za brigu o životnoj sredini, kao i podsticanje aktivnosti koje će doprineti negovanju i očuvanju čistijeg i zelenijeg ambijenta u obrazovno-vaspitnim ustanovama i lokalnim sredinama, navodi se u pozivu.

Tekst Javnog poziva, prijavni obrazac i formular za plan aktivnosti mogu se pronaći ovde.

Popunjene prijave potrebno je poslati poštom, na adresu: Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine - nacionalne zajednice, Bulevar Mihajla Pupina 16, 21000 Novi Sad, sa naznakom: za program "Za čistije i zelenije škole u Vojvodini".

Realizacija planiranih programskih aktivnosti u školi treba da bude u periodu od 1. novembra 2016. godine do 15. maja 2017. godine.

Dodatne informacije mogu se dobiti putem telefona 021 487 4183.

Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice program „Za čistije i zelenije škole u Vojvodini" realizuje u saradnji s Pokrajinskim sekretarijatom za urbanizam i zaštitu životne sredine, Pokrajinskim sekretarijatom za energetiku, građevinarstvo i saobraćaj i Pokretom gorana Vojvodine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.