Za Mesija će uvek biti mesta u Barseloni

Izvor: Beta, 21.Apr.2015, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za Mesija će uvek biti mesta u Barseloni

BEOGRAD, 21. aprila 2015. (Beta) - Predsednik Barselone Djozep Bartomeu rekao je u utorak da će za fudbalera Lionela Mesija uvek biti mesta u tom klubu i da bi želeo da Argentinac završi karijeru na Kamp Nou.

Mesi je sa 13 godina došao u Barselonu i prošao je sve mlade selekcije kluba. Izmedju ostalog, osvojio je šest španskih šampionskih titula, tri trofeja Lige šampiona i dva svetska klupska prvenstva, >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << uz četiri Zlatne lopte za najboljeg fudbalera sveta.

"U ekipi radimo s liderom kakav je Mesi, on je najbolji na svetu, ali i u istoriji. On će imati mesto u Barseloni sve dok ne odluči da prestane da igra fudbal", rekao je Bartomeu, preneli su španski mediji.

Mediji su spekulisali da će Barselona u letnjem prelaznom roku dovesti fudbalera Juventusa Pola Pogbu, a Bartomeu je naveo da uprava kluba još ne razmišlja o pojačanjima.

Barselona u utorak uveče kod kuće igra protiv Pari Sen Žermena revanš utakmicu četvrtfinala Lige šampiona. U prvoj utakmici u Parizu španski klub pobedio je sa 3:1.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Barsa: Za Mesija će uvek biti mesta

Izvor: B92, 21.Apr.2015

Predsednik Barselone Đozep Bartomeu rekao je da će za Lionela Mesija uvek biti mesta u 'Blaugrani' i da bi želeo da Argentinac završi karijeru na Nou Kamp...Mesi je sa 13 godina došao u Barselonu i prošo je sve mlade selekcije kluba. Između ostalog, osvojio je šest španskih šampionskih titula,...

Nastavak na B92...

"Za Mesija će uvijek biti mjesta u Barseloni"

Izvor: BanjalukaLive.com, 21.Apr.2015

Predsjednik Barselone Đozep Bartomeu rekao je da će za Lionela Mesija uvijek biti mjesta u tom klubu i kaže da bi želio da Argentinac završi karijeru na Kamp Nou. Mesi je sa 13 godina došao u Barselonu i prošao je sve mlade selekcije kluba. Između ostalog, osvojio je šest španskih šampionskih...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.