Za Kavaja sve, pa i prijatelj u stručnom štabu...

Izvor: N1 televizija, 21.Avg.2018, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za Kavaja sve, pa i prijatelj u stručnom štabu...

Toronto Reptorsi angažovali su Džeremija Kaslberija za novog člana stručnog štaba, javlja ESPN.

Kaslberi u Kanadu dolazi iz San Antonio Spursa, gde je sarađivao sa Kavajem Lenardom, novim igračem Reptorsa. Pored toga, njih dvojica važe i za velike prijatelje, pošto su svojevremeno igrali zajedno u srednjoj školi i na Univerzitetu San Dijego.

Očigledno da u Torontu žele da se nova zvezda tima oseća što komfornije, posle trejda koji je izazvao brojne reakcije >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << i teške povrede iz prošle sezone.

Podsetimo, Kavaj je sa Denijem Grinom stigao u "Scotiabank centar", i potpisao jednogodišnji ugovor, u zamenu za Demara Derozana i Džejkoba Poeltla.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Lenardov prijatelj u trenerskom štabu Reptorsa

Izvor: B92, 21.Avg.2018

Toronto Reptorsi zaposlili su Džeremija Kaslberija, bliskog prijatelja Kavaja Lenarda, kao pomoćnika u štabu trenera Nika Nursa...Kaslberi je slično rolu imao i u San Antonio Sparsima, a Toronto ovim potezom pokušava oko Lenarda stvori što bolju atmosferu...Kavaj i Džeremi su zajedno igrali u...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.