Izvor: MozzartSport.com, 07.Dec.2020, 09:45

Za Barsu nije, za Betis idealan: Vraća se Kike Setjen

U Sevilji razočarani Pelegrinijem

Ako kažu da stara ljubav zaborava nema, onda su veliki izgledi da će se obnoviti romansa Betisa i Kikea Setjena. Iskusni stručnjak prvi je kandidat uprave kluba iz Sevilje da na klupi zameni Manuela Pelegrinija.

Zeleno-beli su ambiciono ušli u novu sezonu, angažovali bivšeg stratega Viljareala, Reala, Mančester Sitija, očekivalo se dinamičan, efikasan i brz fudbal, a umesto toga su vezali tri poraza pre >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << nedeljne pobede u gostima nad Osasunom i tim su sa ubedljivo najviše primljenih golova u španskom prvenstvu (23). Možda će trijumf u poslednjem kolu popraviti šanse Čileanca, međutim, čelnici kluba uveliko razmišljaju o zaokretu i prema informacijama sa Pirinejskog poluostrva primarna ideja je upravo Setjen.

Na stadionu „Benito Viljamarin“ i te kako pamte šta je za njih učino tokom dvogodišnjeg mandata. U sezoni 2017/18 izborio je plasman u Ligu Evrope, između ostalih, tukao Real Madrid (dvaput), Barselonu i Atletiko, na međunarodnoj sceni bio bolji od Milana i Olimpijakosa i svi koji su tad gledali Betis bili su oduševljeni samopouzdanjem ekipe koja je neprestano napadala.

Očigledno da i Setjenu leži Andaluzija i da bi mu povratak u Sevilju prijao, kad već nije uspeo u Barseloni. Prevelik je to zalogaj za njega bio. Izgubio je titulu, što i može da se toleriše u konkurenciji Reala i Atletika, međutim, razočaravajuća igra ne, pogotovo ne debakl 2:8 u četvrtfinalu Lige šampiona od Bajerna.

Posle tog brodoloma Kike Setjen je dobio otkaz u Barseloni, pre nekoliko dana se pominjalo da bi mogao da preuzme Granadu. No, to je bilo pre nego što se Betis javio...

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.