ZVEZDIN NAPADAČ DONEO ODLUKU: Sada je jasno da li će NAPUSTITI Marakanu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Mar.2019, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDIN NAPADAČ DONEO ODLUKU: Sada je jasno da li će NAPUSTITI Marakanu (FOTO)

Crveno-beli rade na transferima.

Iako je do prelaznog roka ostalo nekoliko meseci, u Ljutice Bogdana već se prave planovi za leto i sa kojim će igračkim kadrom šampion Srbije dočekati start evropskih kvalifikacija.

Već duže vreme uprava Crvene zvezde pokušava da se rastane sa Brazilcem Kafuom, koga odavno nema u planovima trenera Vladana Milojevića. Napadač koji je stigao u Ljutice Bogdana iz Bordoa, uprkos ponudama iz Japana, odlučio je da do isteka pozajmice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ostane na Marakani i bori se za mesto u timu.

Uprkos unosnoj ponudi Kašive, Brazilac je odbio da se preseli u Japan i da do Nove godine igra za ovaj klub. Kafu je dobio od Japanaca ponudu za osam meseci, ali mu je trebalo nekoliko dana da razmisli i odluči da odbije realizaciju ovog transfera.

U Kašivi su se okrenuli traženju novog rešenja, obzirom da se prelazni rok u Japanu završava 29. marta, imaju dovoljno vremena da "zakrpe rupu". Podsetimo da je Kafu u januaru takođe odbio da pređe u Kazahstan i pojača Astanu, dok su Žirodinci u oba slučaja dali "zeleno svetlo" za realizaciju transfera, iako Brazilac ima ugovorom sa francuskim prvoligašem do juna 2021. godine.

Ovim potezom Brazilac je odlučio da preostali period u Beogradu provede na klupu, finansijski ništa neće izgubiti, ali će njegove partije u dresu bugarskog Ludogoreca mnogi zaboraviti.

Otkako je stigao u Ljutice Bogdana, Kafu je odigrao devet utakmica u crveno-belom dresu i postigao dva gola u sva tri takmičenja. Tokom jesenje sezone bio je aktivan samo 495 minuta.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda italijanska odbojkašica Sara Bonifacio.

☀️🔥

Објава коју дели Sara Bonifacio (@sara_bonifacio13) дана 16. Јул 2016. у 7:57 PDT

Laughing at my own joke that i told 15 minutes ago 😂😂😂 . . #imissthesun #summer #sea

Објава коју дели Sara Bonifacio (@sara_bonifacio13) дана 6. Нов 2018. у 6:49 PST

🦀💎 . . . . #nofilter #formentera #luckybeach #spain #formentera2018 #0.2 #peace #lavitachecipiace #diamond #purewater

Објава коју дели Sara Bonifacio (@sara_bonifacio13) дана 1. Авг 2018. у 9:50 PDT

~Wave after wave~ 🌊🌊 #riccione #wave #sea #cercavounmarecalmoehotrovatote

Објава коју дели Sara Bonifacio (@sara_bonifacio13) дана 24. Јул 2018. у 2:06 PDT

GREY💅🏽💎 #daenerys #braidstyles #africanbraids #niggasbelike

Објава коју дели Sara Bonifacio (@sara_bonifacio13) дана 16. Јул 2018. у 6:29 PDT

“Ciao sono Sailor Moon, una combattente che veste alla marinara e oggi compio 22 anni!!” 😂🎂🧜🏾‍♀️ #noncambieromai #22enonsentirli #22anni #3luglio #hb #poseimbarazzanti #frasimbarazzanti #unospritzperfavore #ape?

Објава коју дели Sara Bonifacio (@sara_bonifacio13) дана 3. Јул 2018. у 2:54 PDT

<> 🙋🏽‍♀️ <>🤣

Објава коју дели Sara Bonifacio (@sara_bonifacio13) дана 26. Нов 2018. у 5:54 PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.