ZVEZDAŠI OČIMA NE VERUJU: Vidić i Ninković u Humskoj! Otkriveno šta su tamo RADILI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Avg.2020, 09:48

ZVEZDAŠI OČIMA NE VERUJU: Vidić i Ninković u Humskoj! Otkriveno šta su tamo RADILI!

Legendarni kapiten crveno-belih u društvu proslavljenog asa.

Proslavljeni kapiten Zvezde i Mančester junajteda Nemanja Vidić boravi u Beogradu, a imao je priliku da odigra tenis meč protiv jednog više nego zanimljivog protivnika.

Bajern – Čelsi

Nema dileme da Bajern ide u četvrtfinale Lige šampiona – u prvom meču osmine finala pobedio je Čelsi u Londonu sa 3:0 i večeras (21.00) samo treba da završi posao. Kec je 1,38, dvojka 7,75, a GG3+ >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 1,92.
 Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bajern – Čelsi.

Sa druge strane mreže bio je "nestašni dečko srpskog fudbala" Nikola Džigi Ninković, koji je doputovao u prestonicu posle kraja sezone u Seriji B.

Legendarni vođa crveno-belih i Crvenih đavola ukrstio je reket sa 13 godina mlađim Ninkovićem na teniskim terenima u Humskoj. Podsetimo, otkako se "penzionisao" Nemanja Vidić rekreativno se bavi "belim sportom" i pokazuje da je odličan i u ovoj sferi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.