ZVEZDA USKORO REŠAVA GORUĆI PROBLEM: Na Marakanu stiže napadač od milion evra (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2022, 09:31

ZVEZDA USKORO REŠAVA GORUĆI PROBLEM: Na Marakanu stiže napadač od milion evra (VIDEO)

Ostalo je samo da se utanače neki detalji.

Crvena zvezda je u potrazi za napadačem od kraja prethodne sezone, a sa crveno-belima su se povezivali Artjom Dzjuba, Matijas Kasijera, Džekson Muleka, Oksar Estuinjan, dok je Aleksandar Pešić jasno porućio da se ne vraća u Ljutice Bogdana, a čini se da je šampoion Srbije rešenje pronašao u Rumuniji.

Kako piše ''Sportski žurnal'' Crvena zvezda je pred dovođenjem Jovana Markovića, reprezentativca Rumunije srpskog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << porekla koji igra za Univerziteteu iz Krajove sa 21 godinom još uvek ima i status bonus igrača. Prema Žurnalu Marković je sa Zvezdom već postigao lični dogovor, a crveno-beli bi za njega trebalo da plate oko milion evra.

Momak koji je rođen u Beogradu u braku Srbina i Rumunke i nedugo posle rođenja se preselio u Rumuniju za Univerzitateu je prošle sezone postigao 13 golova, a osim na poziciji klasičnog špica može da igra i na krilu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.