ZVEZDA SLAVILA: Mirko DONEO pobedu, ali Ranđelović pravio ČUDA- ODBRANIO dva penala (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Apr.2021, 18:41

ZVEZDA SLAVILA: Mirko DONEO pobedu, ali Ranđelović pravio ČUDA- ODBRANIO dva penala (VIDEO)

Meč 32. kola Superlige Srbije.

Fudbaleri Crvene zvezde dočekali su Radnik iz Surdulice na stadionu "Rajko Mitić" u okviru 32. kola Superlige Srbije. Slavili su crveno-beli sa 2:1, ali mnogo probelam su imali izabranici Dejana Stankovića da dođu do trijumfa. Vodili su gosti od 34. minuta, a Zvezda je do tri boda došla tek u samom finišu meča. Duel je obeležio rezervni golman gostiju Ranđelović koji je odbranio dva penala, a ušao je u igru posle povrede prvog čuvara mreže >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kostića.

Prvo poluvreme je proteklo u velikoj inicijativi Crvene zvezde. Ređale su se šanse, ali crveno-beli nisu uspeli da postignu gol.

Neoprezni Seku Sanogo je bez ikakve potrebe uleteo u golmana gostiju Ivana Kostića u 13. minutu, koji je par minuta kasnije napustio igru i ustupio mesto mladom Stefanu Ranđeloviću.

Zvezda je u 24. minutu stigla i do penala. Šutirao je Marko Gobeljić, a kapiten Surduličana Uroš Stojanović je praktično odbranio šut rukom. Lopta je završila na stativi, a sudija je ispravno pokazao na belu tačku.

Crvena zvezda - Radnik 2:1 (0:1)

Strelci: 0:1 Milovanović u 31, 1:1 Stojanović (autogol) u 54, 2:1 Ivanić 85.

Stadion: "Rajko Mitić" (bez gledalaca)

Sudije: Stanko Ostraćanin, Pavle Piper, Srđan Minić.

Crvena zvezda: Borjan - Gobeljić, Degenek, Pankov (od 46. Milunović), Rodić - Sanogo (od 69. Petrović), Gavrić (od 46. Vukanović), Nikolić, Ivanić - Falko (od 46. Pavkov), Falćineli (od. 69. Bakajoko).

Radnik: Kostić (od 18. Ranđelović), Jokić, Radmanovac, Bogdanovski, Lukić (od 56. Spasić), Danoski (od 56. Makarić), Stamenković, Biber, Stojanović, Milovanović (od 72. Subotić), Bajinović.

Filipo Falko je preuzeo odgovornost, ali nije uspeo da savlada još neugrejanog golmana gostiju. Kazna za neiskorišćene prilike stigla je posle katastrofalne greške Radovana Pankova. Pokušao je štoper Zvezde da vrati loptu golmanu Milanu Borjanu, a sve je to pratio mladi Uroš Milovanović koji je rutinski zatresao mrežu za šokantnih 0:1 u 34. minutu.

Krenuli su Zvezdaši silovito posle primljenog gola, ali do kraja poluvremena nije bilo promene rezultata.

Nastavili su crveno-beli da opsedaju gol gostiju, ali Ranđelović je činio čuda. Ni drugi penal nije bio dovoljan da Zvezda dođe u vođstvo. Ovoga puta Ivanićev udarac je ukroćen. Pokušavao je više puta Pavkov, ali i Rodić, Milunović kao i iviše šputa Ivanić.

Konačno je Mirko Ivanić u 85. minutu uspeo da donese veliko slavlje domaćima. Pogodio je za 2:1 i do kraja se nije menjao rezultat.

Dve ekipe su se pre ovog meča sastajale 13 puta, a šampion Srbije je zabeležio isto toliko pobeda, uz gol-razliku od 50:5.

Crveno-beli su protiv tima iz Surdulice slavili sa 5:0, čak u pet navrata, a u sezoni 2018/19 bilo je čak i 6:0.

Ovo je samo uvertira za važniji meč Crvene zvezde i Radnika. Sastaće se i u sredu u okviru polufinala Kupa Srbije i to na istom mestu.

Ovde možete pratiti uživo tok sa meča.

KRAJ PRVOG POLUVREMENA

⭐️ STARTNA POSTAVA ⭐️

🔴⚪️ #fkcz #czvrdk pic.twitter.com/6IGYH0V3Cd

— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) April 17, 2021

Superliga Srbije, 32. kolo

Crvena zvezda – Radnik Surdulica

Nedelja

Novi Pazar – Čukarički (13)

Metalac – Inđija (13)

Zlatibor – Rad (13)

TSC – Voždovac (19)

Radnički Niš – Javor (19)

Spartak – Napredak

Proleter – Mladost (19)

Petak:

Bačka – Vojvodina 1:2 (0:2)

(Zličić 6.1 – Gemović 6, 28.)

Mačva – Partizan 1:2 (1:1)

(Knežević 3. – Asano 43, L. Marković 56.)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SVETSKO PRVENSTVO JE VEOMA BLIZU: Srbija donela KAPITALNU prednost iz Slovačke! Bregar debitovao POBEDOM

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Apr.2021

Odličan rezultat Lavica...Ženska rukometna reprezentacija Srbije načinila je džinovski korak ka plasmanu na Svetsko prvenstvo u Španiji, jer je na gostovanju Slovačkoj pobedila domaću selekciju rezultatom 26:19...Vodi bitku Barselona u Primeri s Realom i Atletikom za titulu, a večeras (21.30)...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Osma pobeda rukometaša Vojvodine u plej-ofu prvenstva

Izvor: Radio 021, 18.Apr.2021, 07:58

Rukometaši Vojvodine ostvarili su novu pobedu, osmu uzastopnu u isto toliko utakmica plej-ofa Arkus lige...Novosađani su slavili na gostovanju u Pančevu protiv Dinama sa 29:25 i tako se još više približili konačnom cilju – osvajanju osme uzastopne šampionske titule...Ponovo je odlično igrala...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.