ZVEZDA SAOPŠTILA LOŠE VESTI: Nikolu Topića čeka duža pauza

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2024, 15:39

ZVEZDA SAOPŠTILA LOŠE VESTI: Nikolu Topića čeka duža pauza

Džole Bolomboj prošao mnogo bolje.

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Partizan 88:72 u 19. kolu Evrolige, međutim slavlje je imalo donekle gorak ukus. Najmlađi provotimac crveno-belih i najveća nada srpske košarke Nikola Topić se povredio i sledi mu duža pauza.

Kluba sa Malog Kalemgdana se oglasio saopštenjem i otkio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << o kakvoj se povredi radi i kolika pauza čeka mladog plejmejkera. Saopštenje Crvene zvezde prenosimo u celosti.

- KK Crvena zvezda Meridianbet obaveštava javnost da je naš plejmejker Nikola Topić tokom utakmice 19.kola Evrolige sa Partizanom doživeo povredu kolena, koja zahteva pauzu od 4 do 6 nedelja.

Tokom perioda oporavka i terapija klub će blagovremeno obaveštavati javnost o stanju povrede našeg igrača.

Centar našeg tima Džoel Bolomboj povredio je prst leve ruke. Pregledom je utvrđeno da nema preloma, lekarski tim Crvene zvezde je već sanirao tokom noći povredu našeg igrača, i on će sa ekipom putovati u Ljubljanu.

Takođe, oporavak našeg krilnog centra Luke Mitrovića teče po planu nakon povrede kolena, nejgov povratak na teren očekuje se uskoro - navedeno je u saopštenju crveno-belih.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TEK ŠTO JE STIGAO, A OČEKUJE GA DUŽA PAUZA: Loše vesti za Topića, evo kada će na teren Bolomboj i Mitrović!

Izvor: HotSport.rs, 05.Jan.2024

Šteta za mladog plejmejkera. Tokom jučerašnjeg ‘večitog derbija’ u okviru Evrolige, pobedu je odnela Crvena zvezda, ali su povrede doživeli Topić i Bolomboj. Dan nakon utakmice u saopštenju za javnost iz ‘crveno-belog’ tabora otkrili su ozbiljnost povrede: ‘KK Crvena zvezda Meridianbet...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.