ZVEZDA PRODAJE KANGVU! Milioni stižu na Marakanu

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2023, 11:16

ZVEZDA PRODAJE KANGVU! Milioni stižu na "Marakanu"

Ima više opcija za nastavak karijere...

Polako se kristališe tim Crvene zvezde za novu sezonu, Barak Bahar ima svoju viziju i jasno je da za pojedince neće biti mesta, kao što je to bio slučaj sa Milanom Borjanom, zatim sa Srnićem i Gobeljićem, veliki broj igrača je prodat, a kakva je sudbina Kingsa Kangve?

Naime, ovaj fudbaler jeste u planovima Baraka Bahara, ali u dogovoru sa upravom kluba, čini se da ni Izraelac ne bi imao ništa protiv njegove prodaje. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

U pitanju je oko 2,5 miliona evra, kako navode u "Žurnalu", a da li postoji interesovanje?

Interesovanje dolazi iz Rusije, pisalo se već i da se sam nudio Zenitu, dok je odbio ponudu drugog kluba - Krila Sovjetov.

Takođe, postoji interesovanje Rostova, dobro mu je poznata liga jer je tri godine igrao za Arsenal iz Tule.

Reprezentativac Zambije bi usled dobre i kvalitetne ponude vrlo lako mogao da ode, a Zvezda bi imala alternativna rešenja, pre svih u vidu mladih igrača, poput Jovana Šljivića ili Nikole Stamenića.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.