ZVEZDA POTVRDILA: Pao drugi potpis na Malom Kalemgdanu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2023, 20:22

ZVEZDA POTVRDILA: Pao drugi potpis na Malom Kalemgdanu (FOTO)

Ugovor do 2026. godine.

Dileme više nema, Luka Mitrović ostaje u Crvenoj zvezdi. Odlični krilni centar nosiće još tri sezone crveno-beli dres potvrdio je klub sa Malog Kalemgdana.

Mitrović je u Crvenoj zvezdi osvojio ukupno 14 trofeja po čemu je jedan od najtrofejnijih u istoriji kluba. Svojevremeno, pre odlaska u inostranstvo, bio je i kapiten tima u koji se vratio 2021.

Krilni centar Crvene zvezde Meridianbet @mitar_mitar9 ostaje u svom klubu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i naredne tri sezone! 🔴⚪️🙌🏼#kkcz #TogetherWeCan #WeAreTheTeam pic.twitter.com/a8LIINc67l

— KK Crvena zvezda Meridianbet (@kkcrvenazvezda) July 1, 2023

Prošle sezone prosečno je beležio 7,6 poena po utakmici u Evroligi, uz 4,4 skoka. U ABA ligi je bio na 9,2 poena.

Crvenu zvezdu su u prethodnim danima zvanično napustili Luka Vildoza, Hasan Martin i Džon Holand. Pre toga je Stefan Marković saopštio kraj karijere.

Potpis Luke Mitrovića je drugi za crveno-bele u prelaznom roku, pre njega u Zvezdu se vratio Dejan Davidovac iz CSKA.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.