ZVEZDA POTOPLJENA U POLUFINALU: U finalu mađarski derbi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2021, 20:27

ZVEZDA POTOPLJENA U POLUFINALU: U finalu mađarski derbi!

Ništa od finala.

Beogradska Crvena zvezda nije uspela da se plasira u finale Evrokupa. U revanšu polufinala bolji je bio Solnok sa 15:8.

U prvom duelu u Beogradu, bilo je 20:12, tako da je bilo teško očekivati da Zvezda napravi iznenađenje u Mađarskoj.

I Real i Barselona uspeli su da se primaknu Atletiku u borbi za titulu, pa će večerašnji (21.00) El klasiko u Madridu biti veoma važan - poraz je katastrofa za obe ekipe, remi nikome ne odgovara! Kvota >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na keca je 2,85, na dvojku 2,45, dok je iks 3,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real Madrid - Barselona.

Ekipa Živka Gocića je povela sa 4:0 već sredinom prve četvrtine. Srpski tim je prišao na 4:3 početkom druge četvrtine, ali se domaćin ponovo rezultatski odvojio i do kraja su čuvali veliku razliku.

Najefikasniji je bio Akoš Konarik sa četiri gola, dok su bivši igrači Crvene zvezde, Duško Pijetlović i Radomir Drašović dali po dva.

Filip Filipović je bio strelac jednog gola.

U redovima Crvene zvezde je trostruki strelac bio nekadašnji igrač Solnoka, Gavril Subotić, dok se Kristian Šulc dva puta upisao u strelce.

U drugom polufinau Evrokupa OSC je pobedio Vuljagmeni i to na gostovanju sa 11:9 (prvi meč 10:7). Tako da nas u finalu očekuje duel dve mađarske ekipa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.