ZVEZDA POTAMNELA: Najuspešniji tim regiona PRESUDIO crveno-belima!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2022, 16:26

ZVEZDA POTAMNELA: Najuspešniji tim regiona PRESUDIO crveno-belima!

Novi poraz.

Vaterpolisti Crvene zvezde poraženi su u Regionalnoj ligi od Juga iz Dubrovnika rezultatom 17:12 (4:2, 5:5, 4:3, 4:2).

Velike izglede ima četvorostruki osvajač Jadranske lige i najuspešniji klub u regionalnom takmičenju da završni turnir dovede u Dubrovnik.

Vaterpolisti Juga su drugi turnir regionalne lige okončali bez kiksa, sa sve tri pobede u Beogradu, dok su im posao olakšali kiksevi Novog Beograda.

Dubrovčani su zaseli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na čelnu poziciju u subotu veče posle trijumfa u napetom dalmatinskom derbiju, a zacementirali je trijumfom nad Zvezdom.

Istina, do nje su došli uz mnogo muka, jer su crveno-beli pružili žestok otpor, za razliku od decembarskog duela na bazenu "Milan Gale Muškatirović", kada je Jug bio ubedljiv, a u novom pojavljivanju na Dorćolu morao je sastav Vjekoslava Kobešćaka da izvuče najbolje iz sebe kako bi drugi put u nešto više od mesec dana savladao crveno-bele.

U pobedničkom timu najefikasniji je bio Aleksandros Papanastasiju sa sedam golova, dok je Maro Joković pet puta zatresao mrežu Zvezde. Što se tiče crveno-belih, po navici je prednjačio Ivan Basara sa tri gola.

REGIONALNA LIGA - DRUGI TURNIR:

Mornar - Šabac 10:16

Radnički - Mladost 15:13

Partizan - Jadran ST 9:16

Solaris - Novi Beograd 8:14

Crvena zvezda - Jug 12:17

Primorac - Jadran HN 3:6

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.