ZVEZDA OZBILJNO OSLABLJENA: Ovo je Stankovićevih startnih 11 za Gent

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2020, 09:55

ZVEZDA OZBILJNO OSLABLJENA: Ovo je Stankovićevih startnih 11 za Gent

Crveno-beli na teškom ispitu.

Crvena zvezda je doputovala u Gent bez pola tima i sa nadom da će u Belgiji načiniti džinovski korak ka nokaut fazi Lige Evrope. Crveno-beli imaju šest bodova više od belgijskog tima i privilegiju da u duelu četvrtog gola L grupe Lige Evrope ne moraju da srljaju, pogotovo u situaciji kada na terenu neće biti povređeni Aleksandar Katai, Gelor Kanga, Marko Gobeljić, bolesni Milan Rodić i suspendovani Seku Sanogo.

U ovako vanrednoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << situaciji trener Beograđana Dejan Stanković nema previše prostora za kombinatoriku, pogotovo zbog činjenice što na levom boku i u manevru nema drugih rešenja u odsustvu pomenutih prvotimaca.

- Činjenica je da ćemo nastupiti bez pet igrača koji su igrali u Beogradu protiv Genta, ali sam mnogo puta do sada ponovio da imamo dvadeset startera. Znam koje smo igrače ostavili kod kuće i koliko oni znače za Zvezdu, ali nema alibija. Na nama je da se adaptiramo na situaciju. Imamo ekipu koja će se suprotstaviti Gentu i koja je spremna za utakmicu. Videćete i sami kakav će tim izaći sutra - verujem u sve njih. Nećemo da potcenjujemo Gent, mislimo da su kvalitetni, ali nećemo se braniti – istakao je trener crveno-belih Dejan Stanković.

Pogledajte rezultate

Očekuje se da će srpski predstavnik zaigrati u formaciji 4-2-3-1 i da će na teren “Gelamko arene” istrčati sledećih 11 fudbalera: Borjan - Gajić, Pankov, Milunović, Degenek – Petrović, Nikolić – Ben, Ivanić, Spiridonović – Falćineli.

Meč je na programu u četvrtak od 18 časova i 55 minuta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.