ZVEZDA MILANA NAPUŠTA SAN SIRO: Postignut dogovor sa ljutim rivalom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2020, 14:27

ZVEZDA MILANA NAPUŠTA SAN SIRO: Postignut dogovor sa ljutim rivalom!

Italijanski mediji prenose da je stvar rešena.

Đakomo "Džek" Bonaventura napušta redove Milana ovog leta, to je sada sasvim izvesno. Njemu ugovor sa klubom ističe 30. juna, videćemo da li će ostati da završi sezonu, pošto je, kako piše Korijere delo Sport pristao da potpiše saradnju sa novim klubom.

Prema njihovim saznanjima Bonaventura se dogovorio sa Romom, koji će kao slobodan igrač pojačati ovog leta.

Veliki broj klubova je pokazao interesovanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za 30-godišnjeg vezistu zbog činjenice da mu ističe ugovor, pored Rome su ozbiljne namere da ga potpišu pokazali i Atalanta i Lacio, ali izgleda da je "Vučica" nadjačala konkurenciju.

Rajola se navodno već sastao sa predstavnicima kluba sa "Olimpik" i dogovorio trogodišnju saradnju tešku 2,5 miliona evra po sezoni za svog klijenta.

Prema navodima italijanskih medija, čeka se još samo zvanična potvrda.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Julijana Trigubčak, poznata hokejaška navijačica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vezista Milana se dogovorio sa Romom

Izvor: B92, 21.Maj.2020

Italijanski vezista Đakomo Bonaventura pojačaće Romu...Na "San Siru" više ne računaju na univerzalca, koji se već dogovorio sa "Vučicom"...Roma neće platiti ništa za Bonaventuru, koji stiže na "Olimpiko" kao slobodan igrač...Reprezentativac Italije potpisaće trogodišnji ugovor vredan 2.500.000...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.