ZVEZDA JE POPUSTILA? Stankovićev RADNIK odlazi posle kvalifikacija

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2021, 14:30

ZVEZDA JE POPUSTILA? Stankovićev RADNIK odlazi posle kvalifikacija

Mnogo je značio crveno-belima.

Stiže u Crvenu zvezdu Hoan Mohika, što znači da će se konačno dati zeleno svetlo za odlazak standardnog levog beka Milana Rodića.

Naredni njegov tim jće biti Trabzon. Taj turski klub je želeo da ga angažuje već početkom juna, ali sa Marakane je spuštena rampa. Očekuje se da ga sačeka i da krajem avgusta dođe do saradnje, a obeštećenje neće biti veliko.

Vreme je da i Milan Rodić ostvari još jedan unosni inostrani >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << transfer pre kraja karijere, budući da je momak rođen u Drvaru u aprilu napunio 30 godina. Iako su navijači ponekad imali zamerke na njegovu igru, jasno je da je on odrađivao važan posao u Stankovićevom timu.

Vicešampioni sveta Hrvati večeras (21.00) moraju da pobede Škotsku jer će se u suprotnom oprostiti od EURO već posle takmičenja po grupama. A Škoti su puni samopouzdanja posle remija s Engleskom… Kvota na Hrvatsku je 2,40, na iks 3,30, a na dvojku 3,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Hrvatska - Škotska.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda češka teniserka Karolina Muhova

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.