ZVEZDA IZDALA SAOPŠTENJE: Poznato kada se Lučić vraća na teren

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 20:30

ZVEZDA IZDALA SAOPŠTENJE: Poznato kada se Lučić vraća na teren

Povredio se na meču u Bačkoj Topoli.

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio jeda je prvotimac crveno-belih Vladimir Lučić doživeo povredu rupture prednjeg ukrštenog ligamenta levog kolena zbog čega će u punom takmičarskom ritmu biti za šest meseci.

Lučić (21) se povredio pre deset dana na meču protiv TSC-a u 23. kolu Superlige Srbije. Crvena zvezda je pobedila na ovom meču rezultatom 3:1.

- U duelu sa TSC-om, sa terena je u prvom poluvremenu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << morao da izađe mladi Lučić, a negativne prognoze su se obistinile i u pitanju je povreda levog kolena. Lučić će se operisati do kraja meseca, nakon čega ga čeka oporavak, a zatim i povratak treninzima. Predviđeno je da u septembru bude u punoj takmičarskoj formi. Lučketu želimo brz oporavak i radujemo se da ga ponovo vidimo u crveno-belom dresu - navodi se u saopštenju Crvene zvezde.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.