ZVEZDA ILI DINAMO? Prosinečki odgovorio na najteže moguće pitanje

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Apr.2023, 12:21

ZVEZDA ILI DINAMO? Prosinečki odgovorio na najteže moguće pitanje

Nije mu bilo lako.

Robertu Prosinečkom, nekadašnjem fudbaleru i treneru Crvene zvezde, ljubimcu navijača, nije bilo lako, pošto je morao da bira između crveno-belih i Dinama.

Robi je na Marakanu stigao iz Dinama 1987. godine,, Delije ga obožavaju, pa je jasno da je bio na velikim mukam tokom intervjua za "Glas Srpske". Pitali su ga za koga bi navijao kada bi se sastali Crvena zvezda i Dinamo.

- Uvek sam iskren u životu. Moj pokojni tata se vratio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz Nemačke da bi mu sin igrao u Dinamu. To je tako. Spletom okolnosti njegov sin nije igrao u Dinamu, nego je došao u Crvenu zvezdu. Najbolje da ne igraju Zvezda i Dinamo - jasan je bio Robert Prosinečki.

Robi je sa Zvezdom osvojio titulu prvaka Evrope, ali je napustio klub pre nego što su se crveno-beli domogli trofeja šampiona sveta u Tokiju.

- Meni je bilo drago zbog momaka. Vidi, emocije su jedno, ali otišao si u najbolji klub na svetu. Može da ti bude žao što to nisi odigrao, pa onda otišao, ali kad odeš u veliki klub onda samo razmišljaš o tome. Kada se sve to izdešavalo u Jugi nisam toliko razmišljao o tom Tokiju. Bio sam fokusiran na Real.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Anamarija, devojka Luke Dončića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.