ZVEZDA I DALJE IMA ŠANSE ZA PLEJ-IN! One iznose 0,1%

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2024, 22:42

ZVEZDA I DALJE IMA ŠANSE ZA PLEJ-IN! One iznose 0,1%

U teoriji postoje.

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Monaka u 28.kolu Evrolige i time praktično ostali bez doigravanja. Matematika ipak kaže drugačije.

Šanse su i dalje tu, ali bi moralo da se poklopi mnogo toga, a pre svega da tim koji bude na 10. mestu na tabeli ima 16 pobeda, jer maksimalno toliko može do kraja da ostvari Zvezda.

Ali pitanje je koliko je i to realno. Zvezdi sada idu tri domaćinstva protiv Makabija, Panatinaikosa i Virtusa, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << potom najteže moguće - Realu, a do kraja i mečevi sa Olimpijakosom kući i Efesom u gostima.

Kladinoce sada daju kvotu od čak 1000 da Zvezda ide u Top 10.

U prevodu, to je svega 0,1% mogućnosti da se crveno-beli nađu tamo gde žele.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.