ZVEZDA HITNO ODGOVORILA NA TUŽBU: Ovo je POPULISTIČKI potez (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2020, 13:40

ZVEZDA HITNO ODGOVORILA NA TUŽBU: Ovo je POPULISTIČKI potez (FOTO)

Rat se nastavlja.

I dalje bukti rat na fudbalskoj sceni Srbije. Naravno, glavni akteri su večiti rivali Crvena zvezda i Partizan. Odmah nakon prvog kola usledile su čarke i prepucavanja na ralun dosuđenih i nedosuđenih penala, zatim i prve tužbe i jedne i druge strane. Danas je Srbiju obišla vest da je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Partizan ponovo tužio Crvenu zvezdu, više o tome pročitajte OVDE. Iz tabora crveno-belih su odmah odgovorili na pomenutu tužbu.

- Žao mi je što moram sada da se bavim ovim Vuletićem jer vidim da su se neki mediji upecali. Njegova tužba je populizam jer je i protiv nas podneta tužba zbog komentarisanja suđenja isti dan kada i protiv njih za vređanje i on to zna, a skuplja poene - navode crveno-beli.

Takođe iz Ljutice Bogdana smatraju da su uveliko tuženi i da ovaj korak Partizana smatraju populističkim potezom.

Iz Humske, na ovaj odgovori Zvezde, idalje nije stigla nikakava reakcija. Što ne znači da neće.

Vulverhempton će večeras (21.00) u Duizburgu pokušati da ostvari istorijski uspeh i plasira se u polufinale Lige Evrope, ali na drugoj strani je Sevilja, „kraljica“ ovog takmičenja. Kvote obećavaju neizvesnost - kec je 3,50, iks 3,00, a dvojka 2,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Vulverhempton - Sevilja.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.