ZVEZDA: Garido doputovao u Beograd

Izvor: Mondo, 31.Jan.2013, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDA: Garido doputovao u Beograd

Novi zadnji vezni crveno-belih doputovao u četvrtak u glavni grad Srbije. Voleo bi da ostane duže od šest meseci.

Reprezentativac Hondurasa Luis Garido stigao je u Crvenu zvezdu.

Momak rođen 5. novembra 1990. godine u Hutikalpi, visok 170 centimetara, doputovao je u Beograd i u prvom kontaktu sa predstavnicima novog kluba potvrdio da zna gde je došao.

"Vrlo dobro znam da je Crvena zvezda >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << veliki klub i dolaskom u Beograd ispunio sam svoju veliku želju da zaigram u Evropi. Voleo bih da ostanem u Zvezdi i nakon isteka pozajmice od šest meseci. Trudiću se da se maksimalnim radom i trudom nametnem treneru i da pomognem ekipi u ostvarivanju dobrih rezultata", rekao je Garido na aerodromu "Nikola Tesla".

U ime kluba dočekali su ga potpredsednik Slaviša Kokeza i sportski direktor Zoran Stojadinović.

Reprezentativac Hondurasa u četvrtak će odmoriti i upoznati se sa klubom i gradom, a u petak će biti predstavljen novinarima na konferenciji u Medija centru stadiona Crvene zvezde.

Istog dana bi trebalo i da potpiše ugovor, a već prvog dana vikenda zakazan je njegov povratak u Honduras, gde ima reprezentativnih obaveza. Čim ih okonča priključiće se ostatku tima Aleksandra Jankovića u drugoj fazi priprema u Antaliji.

(MONDO, foto: crvenazvezdafk.com)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Garido: ''Znam da je Zvezda veliki klub!''

Izvor: Sportske.net, 31.Jan.2013

Reprezentativac Hondurasa i novo pojačanje Crvene zvezde Luis Garido doputovao je u Berograd u četvrtak u popodnevnim časovima. U prvom obvraćanju srpskim medijima Garido izrazio želju da u Zvezdi ostane i po isteku pozajmice.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.