ZVEZDA DOČEKUJE ČUKU: Milojević otkrio kad se vraća Kraso

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2024, 17:37

ZVEZDA DOČEKUJE ČUKU: Milojević otkrio kad se vraća Kraso

Crveno-beli dočekuju Brđane.

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević obratio je medijima pred meč 22. kola Mozzart bet Superlige protiv Čukaričkog.

- Imaćemo protivnika koji je u vrhu srpskog fudbala, Čukarički je to pokazao prošle godine, kao i prethodnih sezona. Radi se o ekipi koja je igrala grupnu fazu Lige konferencija, što je velika stvar za njih. Imaju izbalansiranu ekipu, dobre mlade, ali i starije igrače - rekao je Milojević.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Zvezda dočekuje Čukarički u subotu od 16 sati, a osim novih bodova želi i revanš za poraz u prvom delu sezone (2:1).

- Utakmica koja je odigrana u prvom delu sezone je u potpunosti drugačija od one koja je pred nama. Očekujem drugačiji pristup igrača i tešku utakmicu - naglasio je Milojević za klupski sajt.

Na pitanje da li će i koliko igrati Žan Filip Kraso, koji se nakon osvajanja Afričkog kupa nacija sa reprezentacijom Obale Slonovače pridružio ekipi, Milojević je istakao da nikada nije govorio o startoj postavi, pa neće ni sada.

- Imamo još jedan trening. Kraso nam se nedavno pridružio i dobro trenira. Sigurno da je dosta odsustvovao, igrao je na Afričkom kupu nacija, te je u takmičarskom ritmu. Igralo se bez mnogo treninga. Procenićemo da li će nastupiti na sutrašnjem duelu.

On je dodao da se u konkurenciju za startnu postavu vraća Marko Stamenić, dok je Aleksandar Katai i dalje van tima. Za Čukarički nastupa sin Vladana Milojevića, protiv koga strateg crveno-belih ima statistiku od šest pobeda na isto toliko odigranih utakmica.

- U početku mi je bilo neobično kada se moje dete nalazilo preko puta terena. Nemanja je zreo fudbaler, izrastao je u dobrog igrača. Nadam se da ćemo zadržati tu tradiciju. Moramo da obratimo pažnju na njega, kao što gleda on, tako i ja, svako razmišlja o svojoj ekipi - zaključio je Milojević.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.