ZVEZDA ČEKA JAVOR: Stanković ne krije, promene u timu su neminovne

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2020, 12:45

ZVEZDA ČEKA JAVOR: Stanković ne krije, promene u timu su neminovne

Utakmcia se igra sutra od 21 čas.

Fudbaleri Crvene zvezde sutra od 21 čas dočekuju na stadionu ''Rajko Mitić'' ekipu Javora. Posle evropskog iskušenja i poraza od Hofenhajma, crveno-beli su se ponovo vratili na domaći kolosek gde su trenutno dominatni. Trener Zvezde Dejan Stanković najavio je da će ekipa pretrpeti promene za meč sa Javorom.

 - Biće sigruno promena jer smo imali dve jake utakmice, večiti derbi i Hofenhajm. Normalno je da će biti rotacije. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Neki igrači će odmoriti, šansu će dobiti i igrači koji su do sada manje igrali, mada je sve njih gledam na isti način kao startere - jasan je Stanković.

I Barselona i Real Madrid su poraženi prethodnog vikenda, pa je Real onda izgubio kod kuće od Šahtjora u Ligi šampiona. Dakle, i jedni i drugi dolaze danas na El Klasiko (16.00) u lošem raspoloženju, a ko ovde izgubi - crno mu se piše. Kvota na Barselonu je 2,20, na Real 3,25, na iks 3,45, a na GG3+ 1,87. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Barselona - Real Madrid.

Crvena zvezda je protiv Hofenhajma igrala u formaciji sa tri štopera i to se pokazalo kao dobar izbor jer su crveno-beli pokazali vrlo dobru igru, a ostaje pitanje da li će Stanković odlučiti da to isproba i u Superligi.

 - Iz utakmice u utakmicu, analizirajući pritivnika, tako ćemo se i mi postavljati. Pre svega gledajući sebe, kako se mi najkomotnije osećamo. To je sigurno jedna od dobrih opcija koju ćemo sigurno koristiti u budućnosti. Protiv Hofenhajma je to bilo odlično - naglasio je Stanković.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Aura Ruiz, bivša devojka Hesea Rodrigeza.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.