”ZVEZDA ĆE SE NAPATITI SA NAMA”: Dudić zapretio šampionu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2024, 17:36

”ZVEZDA ĆE SE NAPATITI SA NAMA”: Dudić zapretio šampionu!

Derbi kola...

Kragujevački san o Evropi postaje sve realniji. Danas je ekipa trenera Feđe Dudića upisala i sedmu uzastopnu pobedu u Superligi i izdvojila se četvrtoj poziciji na tabeli.

Radnički je danas pred svojim navijačima savladao ekipi pančevačkog Železničara sa ubedčljivih 3:0, a Feđa Dudić je svoje prve utiske izneo u razgovoru za TV Arena sport.

- Igrali smo napadački, kao i do sada. Znali smo da Ignjatev jakio dobro otvara prostor, mogli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su da nas kazne u par navrata, ali ok, hoćemo da igramo, nema veze, greške nas nisu koštale. Pružili su jako dobar otpor i ne sumnjam da će Železničar ostati u ligi. Imaju zaista dobre pojedince. Sve u svemu, mislim da smo zasluženo pobedili, 3:0 je možda malo i previsok rezultat, jer je i Železničar imao svoje prilike - rekao je Dudić.

Kragujevčane za vikend očekuje gostovanje Crvenoj zvezdi na ''Marakani''.

- Idemo tamo da igramo, da uživamo i napatiće se Zvezda sa nama. Ja očekujem jednu dobru partiju i da uživa srpska javnost. Mi smo u jako dobroj formi, Zvezda takođe igra dobro, pogotovo od kada je došao Milojević. Mislim da svako ko dođe na utamicu ili pred kamerama da će uživati - izjavio je Dudić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.