ZVEZDA ČASTI NAJMLAĐE: Besplatno na utakmicu sa Vojvodinom

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2023, 12:16

ZVEZDA ČASTI NAJMLAĐE: Besplatno na utakmicu sa Vojvodinom

Crveno-beli u subotu dočekuju Novosađane.

FK Crvena zvezda se oglasio uoči utakmice 35. kiola Mozzart bet Superlige sa Vojvodinom.

Crveno-beli su saopštili da će ulaz za decu do 12 godina starosti na meč petog kola plej-ofa Superlige Srbije protiv Vojvodine biti besplatan.

Fudbaleri Crvene zvezde su već osvojili 34. šampionsku titulu.

- Zvezda nastavlja da misli na najmlađe navijače koji redovno dolaze na utakmice voljenog kluba i sa tribine >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vode naše fudbalere do pobede, pa će takav slučaj biti i u subotu, kada ćemo ponovo kapije Marakane otvoriti za sve one mališane kojima je krv crveno-bela – navodi se u saopštenju "crveno-belih". U saopštenju kluba navode da će ulaz za decu do 12 godina biti besplatan samo u pratnji jedne punoletne osobe.

- Iz meča u meč, pokazujemo da je Marakana pravo mesto za porodicu i da Crvena zvezda upravo neguje takve vrednosti, tako da, nema sumnje da je najbolji način da provedete popodne ove subote, upravo takvo, da dođete u svoju drugu kuću - stoji u saopštenju Crvene zvezde.

Duel Crvene zvezde i Vojvodine je na programu u subotu u 18.30 časova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.