ZVANIČNO: Pronađena zamena za Boaćija!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2019, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVANIČNO: Pronađena zamena za Boaćija!

U pitanju je dokazani golgeter.

Navijače Crvene zvezde je obradovala vest da je Ričmond Boaći izostavljen sa spiska za Kup Afrike i da će se staviti na raspolaganje Vladanu Milojeviću već od početka kvalifikacija za Ligu šampiona. Sada je postalo jasno i zbog koga je ljubimac Delija izvisio za nastup u dresu Crnih zvezda.

Samo dva dana nakon što je objavio da se povlači iz reprezentacije zbog toga što mu je oduzeta kapitenska traka, Asamoa Đan je na poziv predsednika >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << države odlučio da se vrati.

- Zahtev predsednika se ne odbija. Imao sam priliku da razgovaram sa ocem nacije, predsednikom države Nana Ado Dankva Akufo-Adom, koji me je, uz poštovanje mojih želja, pitao da ponovo razmislim o odluci da se povučem iz reprezentacije. Njegovu želju sam shvatio kao najbolju nameru i staviću se na raspolaganje selektoru Kvasiju Apiji - poručio je Đan i dodao:

President Akufo-Addo has met the technical team of the Black Stars, the Management Committee, and the Normalization Committee of the #Ghana FA as well as the #AsamoahGyan’s camp to get an understanding of the circumstances that led to the Gyan’s retirement from the national team. pic.twitter.com/7ac4RmXcVg

— African Football news (@AfricaFootball5) 22. мај 2019.

- Moja želja da pomognem Gani da posle više od tri decenije osvoji trofej Kupa Afrike još gori i ostajem da služim velikoj naciji i narodu Gane.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Natalija Ilić, devojka Sergeja Milinković-Savića.

A post shared by Natalija Ilic (@natalijaaa_ilic) on Aug 3, 2018 at 9:58am PDT

A post shared by Natalija Ilic (@natalijaaa_ilic) on Oct 7, 2018 at 5:58am PDT

A post shared by Natalija Ilic (@natalijaaa_ilic) on Jan 4, 2019 at 3:12am PST

A post shared by Natalija Ilic (@natalijaaa_ilic) on Nov 3, 2018 at 2:36am PDT

🍀

A post shared by Natalija Ilic (@natalijaaa_ilic) on Aug 2, 2018 at 2:42am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.